Referenties

"Super ontvangst, een deftige uitleg over alle producten en behandelingen die je maar wenst. Vooral eerlijk en eerder een passie dan een beroep voor deze dame! Top service!"

Z. Van Bakel


"Leuk aanbod van behandelingen en zeer kwalitatief uitgevoerd! Mooie omgeving en zeer vriendelijke ontvangst. Ik ben fan!" 

K. Verstrepen


"Het is altijd een beetje ‘thuiskomen’ bij Caro’s! Er is een top service, ook een goede prijs/kwaliteit. Als je een Probleem hebt, is cathy de eerste die zal helpen. Ik merk echt dat cathy van haar passie haar beroep heeft gemaakt." 

J. Verschueren


"Ik kom al een aantal jaar bij Cathy voor mijn nagels en gelaatsbehandeling. Recent ben ik ook gestart met permanente ontharing met de diode laser. Super tevreden met het resultaat! De behandeling is pijnloos en snel en zelfs na een eerste sessie zie je al duidelijk het resultaat. Het feit dat Cathy ook nog een toffe madam is, is goed meegenomen. Een echte aanrader!"

K.Verstrepen

"Ik heb een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling gekregen. Cathy nam er echt de tijd voor, waardoor je daadwerkelijk tot rust komt. Daarnaast heeft ze een heel goed advies gegeven over make-up, waardoor deze heel natuurlijk lijkt. Ik ga binnenkort zeker terug. Een aanrader!"

L. Mattheussens


*Meer reviews te lezen op Google Reviews
Voor - en na voor Het Belang van Limburg

Make-up tijdens shopdag Lune-lautre Edegem

Eerste van de 4 voor en na's voor het Belang van Limburg

Make-up verzorgd voor nieuwste videoclip van De Grietjes

In de vidoeclip werden verschillende stijlen opgenomen, hippie, jaren 20-60-80, gansta

 Leuke workshops over gelaatsverzorging en Make up

Bruidspaketten

Kindjes worden ook blij/mooi gemaakt